Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Trafic de cosmar pe DN1

Trafic de cosmar pe Drumul National nr. 1 in primele zile ale minivacantei. Mii de turiști, porniti către Valea Prahovei, au aglomerat sensul de urcare, masinile formand coloane pe zeci de kilometri. Intre orașele Câmpina și Comarnic, si mai sus, între Sinaia și Bușteni, traficul a fost aproape paralizat, iar când s-a circulat, viteza de deplasare nu a depășit 10 km la oră. Nu au lipsit nici incidentele – pe Posada un șofer nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă și a ajuns cu autoturismul în prăpastie. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.
Nervii turiștilor dornici să petreacă minivacanta de 1 Decembrie la munte au fost puși la grea încercare în blocajul din trafic. Distanța dintre Câmpina și Bușteni a fost parcursă în mai bine de două ore.
În cursul zilei de maine va fi din nou aglomeratie pe Drumul National nr. 1. De aceasta dată, pe sensul de coborâre spre sudul județului Prahova și spre Capitală. Poliția Rutieră îi sfătuiește pe șoferi să folosească și ruta alternativă DN1A Ploiești – Cheia-Săcele-Brașov.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co