Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Trafic ingreunat

Proiectul de reabilitare a culoarului 4, Bucureşti – Braşov, nu înseamnă doar schimbarea căii ferate ci şi refacerea pasajelor, cum ar fi, de exemplu, cel de la Poiana Câmpina. Echipa de muncitori este prezentă în zonă de câteva zile şi deja îşi face simţită prezenţa. Pe lângă faptul că pasajul CFR avea nevoie urgentă de lucrări de reabilitare, apare un aspect care creează probleme destul de mari: îngreunarea traficului, mai ales în orele de vârf.
Aurelian Duţă, primarul comunei Poiana Câmpina a anticipat acest aspect şi a cerul sprijinul poliţiei comunitare şi a agenţilor de circulaţie, pentru ca în aceste ore de vârf să fie cineva în zonă, pentru dirijarea autovehiculelor.
Se va lucra la structura de rezistenţă şi la „toaletizarea” podului. Din păcate nu se va face nimic în ceea ce priveşte problema cu care se confruntă şoferii autovehiculelor de mare tonaj: înălţarea podului. Dacă iniţial s-a problema fusese luată în discuţie, situaţia găsită pe teren a făcut ca această idee să nu mai fie luată în seamă. Aşa că, şi după lucrările de reabilitare, şoferii maşinilor cu o înălţime mai mare decât cea a podului vor continua să se „înfigă” în el. Asta în cazul în care nu vor avea de „întâlnit” înainte limitatoare de înălţime, pe care primarul ar vrea să le vadă instalate. Nu de alta, dar mai uşor repari un astfel de limitator de înălţime decât un pod avariat.
httpv://www.youtube.com/watch?v=dermy8ExFEE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co