Imobiliare Valea Prahovei
Social

Tragedia unui tânăr câmpinean

Destin potrivnic pentru un tânăr câmpinean! La 26 de ani, Gabriel Tatu a trăit un an 2016 cumplit. În luna ianuarie, mama lui, cea care i-a fost alături mereu, s-a stins din viață în urma unui accident vascular. A fost momentul în care a trebuit să învețe să se descurce singur, cu întreaga gospodărie, și să aibă grijă și de bunica lui, în vârstă de 84 de ani.
De mic copil, Gabi le-a avut drept sprijin doar pe mamă și pe bunică. Celei din urmă a încercat să îi ofere o bătrâneșe liniștită, dar viața l-a pus la o altă grea încercare. In seara de Sfântul Andrei, casa le-a fost distrusă de flăcări.
Bunica a fost luată de o rudă în locuința sa. Gabi a primit sprijin de la un bun prieten, dar nu poate locui la acesta pe termen lung. Povestea lui Gabriel a fost descoperită de voltuntarii grupului ”Pentru Tine!”. S-au mobilizat și își doresc ca în preajma sărbătorilor de iarnă să îi aducă tânărului un strop de speranță. Persoanele care îl pot ajuta pe Gabi pot lua legătura cu el la numărul de telefon 0735.394.146 sau pot face o donație în contul în lei deschis la BCR Câmpina, titular Gabriel Tatu: RO32RNCB0208138717680001.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co