Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Tragedie pe DN1

O tânără şi-a pierdut viaţa, alta se zbate între viaţă şi moarte, şi o altă persoană a ajuns cu răni destul de grave în spital, în urma unui teribil accident produs pe Drumul Naşional nr.1, pe raza localităţii Nistoreşti. Ce s-a întâmplat exact? Se pare că fata care şi-a pierdut viaţa, a scăpat Loganul de sub control, din cauza vitezei excesive, şi a intrat pe contrasens, acroşând uşor un Mercedes, pe care l-a aruncat într-un şanţ. Mai departe, Loganul a intrat pe contrasens, în derapaj, şi în momentul în care era de-a latul drumului a fost lovit puternic de un alt Mercedes, care circula către Câmpina.
Imediat după producerea accidentului au apărut echipaje de salvare, pompieri şi poliţie. Toţi au încercat să salveze viaţa celor două tinere. Una nu a mai avut însă nici o şansă.
Au existat şi persoane care au venit imediat lângă Loganul distrus care au încercat să facă ceva. Din păcate nu prea au avut ce să facă. Au aşteptat apariţia forţelor specializate pentru intervenţii de acest gen.
Pompierii s-au chinuit puţin timp până au reuşit să scoată tânăra aflată în viaţă dintre fiarele contorsionate ale maşinii. După ce victima a ajuns în ambulanţă, servanţii de pe descarcerare au trecut la tăierea Loganului pentru a putea scoate trupul neînsufleţit al celeilalte tinere.
Şi poliţiştii au fost prezenţi în număr foarte mare pe Drumul Naţional nr., la Nistoreşti. S-au făcut măsurători, fotografii judiciare şi s-au luat declaraţii. Deocamdată nu s-au pronunţat în ceea ce priveşte cauza care a dus la producerea accidentului. Cercetările vor fi continuate. Cât timp s-a intervenit în zona unde a avut loc tragedia, circulaţia a fost întreruptă total, lucru care a dus la producerea de cozi.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co