Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Tragerea la sorți va fi în România!

Tragerea la sorți pentru Campionatul European din 2020 se va desfășura la București. Aceasta a fost surpriza cu care oficalii UEFA au venit în Romănia. Anunțul a fost făcut, astăzi, cu ocazia prezentării trofeului Euro pe Arena Națională. Ambasadorii Euro ai Romăniei sunt Gabriela Szabo, Miodrag Belodeci și Dorinel Munteanu. Iar vestea găzduirii tragerii la sorți a venit din partea lui Christian Karembeu, fostul campion european al Franței.
Vestea că Romănia va fi gazdă pentru turneul final din mai multe puncte de vedere pune și mai multă presiune pe selecționerul Contra și pe președintele Burleanu. Ei spun că toate aceste evenimente îi obligă și mai mult să califice Romănia la Euro.
Odată cu acest eveniment, a fost prezentată și echipa FRF pentru Euro 2020. Belodedici, Munteanu, Contra, Sănmărtean, Mutu și președintele Burleanu sunt cei care formează trupa europeană. Toți aceștia vor merge, în perioada următoare, prin țară pentru a populariza turneul final care se va desfășura în 12 orașe europene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co