Actualitate

Transportatorii amenință cu protest și blocarea transportului

Patronatele, federaţiile şi sindicatele din transporturi anunţă ample acţiuni de protest în perioada 25 – 27 septembrie, care presupun întreruperea transportului în toată ţara şi un protest în faţa Ministerului Transporturilor.
Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România consideră inoportună orice modificare a ordinului Ordinul 980/2011 privind efectuarea transporturilor rutiere şi a activităţilor conexe ale acestora. Ea susține că în acest fel s-ar produce destabilizarea întregului domeniu de activitate, afectând transportul de persoane, atât interjudeţean, cât şi judeţean.
În plus, (COTAR) solicită demisia sau demiterea ministrului Transporturilor, Lucian Şova, pe care îl acuză de incompetenţă.
O altă doleanță este modificarea Legii taximetriei, în sensul eliminării sintagmelor “în mod repetat” şi „în mod permanent”, precum şi trecerea activității de ‘rent a car’ în administrarea Ministerului Transporturilor pentru a se elimina orice posibilitate de activitate neautorizată.
În acest context, toate patronatele, federaţiile şi sindicatele din transporturi anunţă proteste în stradă, în faţa Ministerului Transporturilor, în perioada 25 – 27 septembrie, între orele 9:00 – 17:00, ca urmare a cererii depuse pe 19 septembrie 2018 la Primăria Capitalei. De asemenea, va fi întrerupt transportul în toată ţara.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co