Actualitate

Traversare neregulamentara

 Ion Necula, de 69 de ani, din satul Urleta, a ajuns la spitalul municipal Judeţean, după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce a încercat să traverseze neregulamentar Drumul Judeţean 100 D. Bătrânul stătea de vorbă cu un vecin, Stelian Bădescu, situat pe celaltă parte a drumului. La un moment dat, fără să se uite în stânga, Ion Necula a încercat să treverseze. A fost lovit de un Volkswagen, cu numărul de înmatriculare PH-11-PAV, care rula către Câmpina.
Şoferul a frânat brusc, a luat dreapta de volan, dar tot nu a putut evita imprudentul pieton. L-a agăţat cu partea din faţă dreapta a maşini şi apoi cu oglinda.
Pe scaunul din dreapta al Volkswagenului era Ion Băicoianu. El a văzut cum bătrânul apare dintr-o dată în afara maşinii, cel de la volan neavând nici o şansă să-l evite.
La locul accidentului au fost prezenţi poliţiştii din Băneşti, dar şi cei din Câmpina, care au efectuat măsurători juduciare. Concluzia? Traversare neregulamentară.
Ion Necula, bărbatul accidentat, a ajuns în cele din urmă la Spitalul judeţean Ploieşti, el suferind un traumatism cranio-cerebral şi unul toraco-abdominal.
httpv://www.youtube.com/watch?v=jJY0MQFv968

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co