Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Trei boxeri convingători

CSM Ploiești are trei boxeri convingători pentru lotul național de juniori al României. Este vorba despre Florin Mihai, la categoria 46 kg, George Dumitrescu (50 kg) și Alexandru Cotigă (75 kg). Aceștia au reușit să convingă “juriul” format din trei antrenori că merită să facă parte din lotul național.

Un al patrulea pugislit de la CSM, Antonio Năstase, va fi văzut la un nou meci de verificare cu un boxer de la Steaua, meciul dintre cei doi fiind extrem de echilibrat în sparringul de la Călăraşi. Ceilalţi doi sportivi care au participat, Florin Ioniţă şi Toni Ioniţă, rămân în vederile staff-ului „tricolorilor”, din care face parte și ploieșteanul Adrian Pârlogea, pentru acţiunile viitoare. Acolo unde se vor ocupa și locurile vacante rămase la categoriile 48, 63 și 70 kilograme. Cei trei selecționaţi vor participa, săptămâna viitoare, la o competiţie care va avea loc în Bulgaria, la Sofia.

Tot atunci, șapte dintre elevii lui Titi Tudor, Adrian Pârlogea şi Iulian Ilie vor fi prezenţi, la Bacău, la Cupa României de Tineret, programată în intervalul 17-24 aprilie. Ei sunt Florin Ionescu, Vlăduţ Alexandru, Răzvan Ene, Daniel Popescu, Daniel Petre, Sergiu Georgescu şi Alberto Biro. Intre luptele pentru Cupă la fiecare categorie, “se strecoară” și Adunarea Generala Extraordinara a Federației Române de Box, care va avea pe ordinea de zi mai multe puncte de discutat și aprobat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co