Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Trei gafe şi tot atâtea puncte

Greşelile au hotărât soarta punctelor în Petrolul – Farul 2 la 1. Startul gafelor a fost dat de portarul Petrolului, Tordai, care a scăpat balonul în poartă după un şut, din lovitură liberă, al lui Tudorică. Şocul primit era să-i coste pe ploieşteni, oaspeţii având alte ocazii prin Grigoraş şi fostul petrolist Păun. Însă Tordai s-a revanşat cu intervenţii salvatoare, aşa cum a făcut şi în partea a doua, când, cu ajutorul unui reflex în doi timpi, a păstrat poarta intactă.
Găzarii i-au egalat pe marinari la cinci minute după deschiderea scorului. Marinescu a şutat, un fundaş a deviat greşit, derutându-şi portarul, şi mingea s-a dus în plasă. În partea secundă, atacantul Arnăutu şi-a dovedit măiestria de la 11 metri. Penaltiul a fost contestat de trupa lui Grigoraş. La final, Arnăutu a spus că, dacă nu ratau aşa de mult, nu se mai vorbea de viciere de rezultat.
Conducătorul Farului, Ciprian Marica, a fost supărat pe arbitraj, dar nu le poartă pică petroliştilor. Le doreşte să revină în prima ligă cât mai repede. Şi Vivi Răchită a fost la meci, fiind de părere că meciul a depășit nivelul ligii a doua.
„Lupii” au adunat 29 de puncte şi ocupă poziţia a patra în ierarhia Ligii a 2-a Casa Pariurilor. Pentru formaţia lui Tavi Grigore urmează, acum, deplasarea pe terenul „lanternei roşii”, Dacia Unirea Brăila, meciul fiind programat să se desfăşoare sâmbătă, la prânz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co