Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Tricolorul în bernă

Este oficial: o echipă cu două trofee câștigate într-un singur sezon și-a dat ultima suflare!

Câștigătoare a titlului național și a Cupei României, Tricolorul LMV Ploiești nu mai există.

Nici măcar cu o variantă de avarie, doar juniori în teren, așa cum se zvonise la un moment dat. În această vară, o parte din conducători au cerut sprijin autorităților județene și celor locale, însă, din păcate, apelul lor a rămas fără urmări.

Astăzi, s-a trimis, oficial, la Federația Română de Volei hârtia de retragere din competiţiile organizate de forul bucureștean! Această retragere sărăcește și mai mult sportul în județul Prahova și în municipiul Ploiești. Aici orașul mai este reprezentat doar de echipa de fotbal Petrolul și de Hipodromul Ploiești.

Totodată această ”moarte” înseamnă și faptul că orașul nu mai are nicio formație care să-l reprezinte la nivel naţional, în primă ligă de seniori, pe segmentul extra-fotbal. Tricolorul a rezistat 11 ani în ”sportul la fileu”, fiind înființată în 2007 și desființată în 2018.

În acest timp a evoluat în divizia secundă, iar în 2015 a promovat în Divizia A1. S-a menținut la cel mai înalt nivel, iar în sezonul 2017-2018 a reușit dubla campionat-cupă. Însă, contrar acestor performanțe, clubul s-a evaporat, iar această situație este tradițională pentru orașul Ploiești.

Desființarea Tricolorului a fost precedată, de-a lungul anilor, în ordine, de Petrolul, CSM Ploiești handbal feminin, CSU Asesoft baschet masculin, Uztel, handbal masculin și, din nou volei, prin Petrom Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co