Facebook

Turneul final AOR la fotbal

Turneul Final al Cupei Asociatiei Oraselor din Romania la Fotbal a debutat joi dimineata in statiunea Busteni. Dupa partidele disputate in faza zonala a acestei competitii, pentru primele locuri in clasament s-au calificat 9 echipe, care se intrec pe doua dintre cele mai moderne baze sportive de pe Valea Prahovei. Desi obisnuit cu competitiile sportive, capitanul echipei de la poalele Caraimanului este conectat la miza competitiei si incearca sa fie o gazdă cât mai bună.
Echipele calificate la acest turneu reprezinta primariile din Năvodari, Murfatlar, Bușteni, Plopeni, Mioveni, Balș, Sânnicolau Mare, Sieni și Baia Sprie. Spectacolul fotbalistic nu a lipsit din intrecerea sportivilor amatori, partidele fiind disputate intens, cu multe goluri si faze de joc spectaculoase.
Conform regulamentului, fiecare lot este format din 14 jucatori, partidele au doua reprize a cate 25 de minute, se joaca fara alunecari la balon, auturile sunt executate cu piciorul, iar schimbarile jucatorilor sunt nelimitate. Cupa Asociatiei Oraselor din Romania se afla la prima editie, fiind organizata in exclusivitate pentru angajații primăriilor și a personalului din serviciile publice locale aflate în autoritatea Consiliului Local. Turneul final care se desfasoara în perioada 17 – 20 septembrie este dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co