Sport

Ultima mișcare în țară

Jucătorii echipei naționale au efectuat în această dimineață ultimul antrenament în țară înainte de plecarea spre Varșovia. Sâmbătă, de la ora 21:45, întâlnesc Polonia într-un meci din preliminariile CM 2018. Tricolorii, fără fundașul Dragoș Grigore, accidentat, și atacantul Denis Alibec, menajat, au lucrat tactic împreună cu staff-ul tehnic și au pregătit ultimele detalii înaintea jocului. Alibec a avut parte de o recidivă la o problema medicală mai veche a atacantului:„Lui Denis Alibec i-a recidivat o afecțiune din zona inghinală. Din cauza durerilor, jucătorului i s-a recomandat un program special de antrenament și recuperare în cantonamentul echipei”, a precizat doctorul echipei naționale, Laurențiu Oproiu.

Pe de altă parte, fundașul Dragoș Grigore, a suferit o ruptură musculară și nu va face deplasarea alături de prima reprezentativă. Doctorul naționalei a explicat că rezonanța magnetică la care a fost supus jucătorul a evidențiat o ruptură musculară astfel că Grigore este indisponibil pentru cele două partide care urmează. Ultima apariție a tricolorilor înaintea înfruntării oficiale va fi vineri, după-amiază, atunci cândt se va desfășura antrenamentul oficial din Polonia. Plecarea este programată mâine de dimineață, de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”.

Partida programată sâmbătă, 10 iunie, ora 21:45, la Varșovia, va fi arbitrată de francezul Ruddy Buquet, 40 de ani, purtător al ecusonului FIFA din 2011.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co