Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Un luptător cât China

Amansio Paraschiv este primul ploieștean care câștigă un titlu în 2015. Chiar în primele zile ale Noului An “Vikingul” s-a impus tocmai în China. El a câștigat un turneu piramidal de patru având o evoluție devastatoare. Amansio “Vikingul” a învins în ambele lupte prin knock-out una dintre victime fiind spaniolul David Calvo, campionul Enfusion. Luptătorul ploieștean a început anul în forța și confirmă evoluția din 2014.

Una în care fostul boxer a câștigat multe bătălii și a confirmat așteptările specialiștilor. De-altfel, Amansio a reușit cel mai rapid KO anul trecut în gala de la Monza. Victima a fost chiar italianul Riccardo Lecca trimis la podea de stânga nimicitoare a lui Amansio. Un nume care va face cariera așa cum l-a caracterizat și Eduard Irimia, președintele Superkombat.

Irimia este convins că și în acest an ploieșteanul va fi un nume atractiv pentru luptele care se vor disputa atât în România cât și în Europa sau pe alte continente. Anul trecut sportivul și-a schimbat numele de scenă acum fiind “Vikingul”, iar aceasta i-a prins bine. El a fost nominalizat la categoria “luptătorul anului” în cadrul Galei Premiilor Internaționale Superkombat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co