Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un titular din liga întâi, la Petrolul

Petrolul a obținut semnătura unui fotbalist care a jucat titular sezonul trecut în prima ligă. Este vorba despre mijlocașul defensiv Sebastian Ghinga.
Jucătorul de 31 de ani a semnat, astăzi, un angajament valabil pentru următoarele două sezoane competiţionale. Ghinga a evoluat, ultima dată, pentru Sepsi Sf. Gheorghe, bifând 33 de prezenţe, dintre care 31 ca titular. Este al treilea jucător care a semnat cu Petrolul, după fundașul Florin Plămadă și mijlocașul Claudiu Herea.
Mâine, va fi o zi importantă pentru jucătorii veniți în probe. Ei vor avea parte de un examen decisiv pus la cale de principalul Leo Grozavu. Acesta a programat un joc în familie, închis publicului, pentru a se lămuri în privința noilor jucători.
Este posibil ca tot mâine staff-ul tehnic petrolist să mai renunțe și la 2-3 din vechii componenți rămași după trierea făcută în această perioadă. După reunirea de la mijlocul săptămânii, clubul petrolist a anunțat și situația jucătorilor de care s-au despărțit.
Astfel, Gabriel Frîncu, Cristian Andor, Alexandru Ichim şi Tiberiu Niţescu au ajuns la un acord cu clubul, pentru rezilierea angajamentelor. În vreme ce pentru portarii Raul Avram şi Raul Botezan se caută variante privind cedarea lor, sub formă de împrumut, la alte echipe.
Totodată, Georgian Păun și Răzvan Catană și-au încheiat contractele cu Petrolul și nu le-au mai fost prelungite, în timp ce lui Daniel Cârjan i-a expirat împrumutul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co