Actualitate

Unii cu ocaziile, alţii cu punctele

Petrolul a rămas cu ocaziile iar FC Argeș a luat toate punctele. Așa se poate “traduce” o nouă înfrângere a petroliştilor pe teren propriu. Galben-albaștrii au vrut să tranșeze jocul din prima repriză chiar dacă au fost conduși. Atacantul Buhăescu a reluat în plasă o minge revenită din bară. Petroliștii au revenit destul de repede prin Moldoveanu. Însă tot el dar și alți coechipieri s-au întrecut în ratări astfel că s-a intrat cu 1-1 la cabine. Pauza nu a fost un sfetnic bun și picați fizic, petroliștii au trăit doar prin șutul lui Țigănașu. În schimb, piteștenii au profitat de o altă greșeală în defensiva ploieșteană și au rămas cu toate punctele datorită unui gol spectaculos înscris de Barbu, fiul fostului atacant Jean Barbu. Bucuria exagerată a argeșenilor i-au deranjat pe fanii și jucătorii Petrolului care le-au reproșat oaspeților că în alte meciuri nu au avut aceeași atitudine.
Lui Mulțescu de ce i-a fost frică nu a scăpat. El a fost învins după doar două meciuri și susține că greșelile din defensivă au fost decisive.
Petrolul a picat pe locul patru, la un punct distanță de locul promovabil, iar etapa viitoare va juca la Luceafărul Oradea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co