Sport

Uniți, pregătiți, pe victorie porniți!

,,Meci cu miză deosebită dar treaba e simplă. Ne-am propus să câștigăm”. Au spus-o fotbaliștii Petrolului, veniți foarte îndărjiți la conferința de presă, înaintea confruntării cu FCM Alexandria. Româno-turcul Saim este convins că va înscrie, nu-și face probleme în privința victoriei și își dorește o atmosferă incendiară mâine seară. Căpitanul Jean Prunescu a dezvăluit ce mesaj are pentru coechipieri înaintea partidei.
Față de alți antrenori care își pregătesc echipa pe jar încins sau cu filme motivaționale, Tavi Grigore a ales antrenamentul ca să-i înrăiască pe “lupi”. I-a asmuțit cu studierea până la obsesie a adversarului, iar pregătirea din teren a avut nivelul jocurilor. Principalul Petrolului a spus despre adversari că o i-au pe ocolite în privința promovării.
Meciul se va disputa vineri după-amiază deoarece noii sponsori vor să aibă vizibilitate prin meciurile transmise în direct. Două dintre firme au deja contracte cu clubul iar al treilea va semna întelegerea săptămâna viitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co