Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Urși la dezalcoolizare

Doi urși, din care unul orb, deveniți alcoolici în stațiunea rusă Soci, vor ajunge la Zărnești. Oamenii au rămas profund impresionați de soarta tristă a celor doi urși, iar reprezentanții asociațiilor de protecție a animalelor au sesizat oamenii legii. La începutul acestei luni, o instanță de judecată de la Tribunalul din Soci a decis mutarea acestora, iar iubitorii de animale au propus recuperarea celor doi urși în rezervația de la Zărnești. Conducerea „Asociatiei Milioane de prieteni” spune, însă, că urșii pot fi mutați în țara noastră abia după ce autoritățile din Soci emit documentele de transport necesare. Pentru că Rusia nu face parte din Uniunea Europeană, aceste acte se vor elibera anevoios.

Reprezentanții Asociatiei Milioane de prieteni au fost singurii care s-au arătat dispuși să îi salveze pe cei doi ursuleți care au probleme cu alcoolul.

Proprietarii celor două animale nu au vrut nicicum să renunţe la ele, iar pentru a se apăra în faţa instanţei, au declarat că urşii erau serviţi cu bere pentru a face faţă temperaturilor ridicate din stațiune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co