Actualitate

Valea Prahovei, deja ocupată aproape complet pentru Crăciun și Revelion

Optzeci la sută. Acesta este, la această oră, gradul de ocupare a stațiunii Sinaia pentru sărbătorile de iarnă de care ne mai desparte puțin mai mult de o lună.
Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova spune că s-a ajuns la un asemenea grad de ocupare în condițiile în care prețurile din stațiunile de pe Valea Prahovei ating cote considerabile, acolo unde încă mai există camere sau vile întregi libere
Un exemplu în acest sens este suma de 33.148 de lei, reprezentând prețul solicitat de proprietari pentru închirierea unei vile din Sinaia cu condiții de cinci stele. Mai exact, pentru 12 persoane, respectiv șase dormitoare – pentru șapte nopți, în perioada 25 decembrie – 1 ianuarie 2019.
Dacă nu v-ați gândit încă unde veți petrece perioada vacanței de iarnă și Revelionul vă sugerăm să vă grăbiți și să apelați la modalitățile devenite de acum clasice, am putea spune, de rezervare a locurilor la hoteluri ori pensiuni: site-urile de profil, în special cele care prezintă variantele cu cel mai bun preț la același spațiu de cazare.
O altă posibilitate pentru a achiziționa un pachet ce include spații de cazare cu pensiune completă sau demipensiune, precum și cu festivitățile specifice Crăciunului sau Revelionului o reprezintă agențiile de turism.
Potrivit Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, stațiunile montane din județul nostru sunt aproape ocupate pentru sărbătorile de la acest sfârșit de an. Astfel, Azuga şi Buşteni au un grad de ocupare de circa 70% iar Sinaia, de 80%. În Câmpina şi în Breaza se mai găsesc locuri, însă numărul rezervărilor creşte de la o zi la alta.
Pentru Crăciun, preţurile se încadrează între 2.200 şi 2.500 lei pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun şi cină festivă în Ajun, plus alte facilități. Pentru cazarea de 4 nopţi la un hotel de 3 stele turiştii vor achita în jur de 1.500 de lei, beneficiind de mic dejun inclus şi cină festivă cu DJ în seara de Crăciun.
Vacanţa de Revelion îi va costa pe turişti între 4.500 şi 5.200 de lei pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzică live, brunch etc). La un hotel de 3 stele cazarea va costa în jur de 3.800 de lei pentru 4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, cină tematică şi tombolă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co