Actualitate

Vanator atacat de urs

Prin clipe de groază a trecut, sâmbătă după-amiază, un bărbat în vârstă de 48 de ani. Acesta se afla la o partidă de vânătoare de mistreţi, în pădurile din zona Fetii, Slănic Prahova. La un moment dat, bărbaţii au observat un urs care se tot apropia. Ca să alunge fiara, au dat drumul la câini, au tras focuri de armă şi au făcut gălăgie. În zadar însă. Cel mai probabil speriat de atâta zgomot, ursul a atacat prima persoana care i-a ieşit în cale. Vânătorul a suferit leziuni pe ambele picioare şi numai o minune a făcut să scape cu viaţă.
Ceilalţi vânători au sunat imediat la 112. Cel atacat de urs a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Acum se afla in afara oricarui pericol.
Partida de vanatoare era autorizata de Asociatia Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Prahova. Alaturi de cel atacat de urs, la spital a ajuns si un localnic in varsta de 35 de ani. Acesta din urma plecase cu un atv spre locul in care a atacat salbaticiunea in speranta ca va ajuta victima. Insa pe drum s-a rasturnat si s-a ales cu o entorsa la genunchi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co