Actualitate

Verde Crud se apropie de final

Acţiunile de ecologizare din cadrul campaniei de curăţenie de primăvară „Verde Crud” au fost reluate în Sinaia odată cu îmbunătăţirea vremii. Voluntari, printre care tineri ai asociaţiei TinServ, sinăieni şi elevi ai colegiului Mihail Cantacuzino, s-au mobilizat pentru a lăsa în urma lor un oraş mai curat. Acţiuni de ecologizare s-au desfăşurat în mai multe zone turistice, precum drumul către Cota 1400, Valea Peleşului sau în aprolierea gării, dar şi în zone particulare. Au fost găsite atât de multe gunoie, încât de la începutul campaniei Verde Crud şi până în prezent, voluntarii au strâns 800 de saci.
Şi angajaţii Primăriei s-au implicat în campania Verde Crud, iar împreună cu mai mulţi tineri voluntari de la asociaţia TinSev au vopsit balustrada de la intrarea în Sinaia dinspre Bucureşti de pe pasarela pietonală care face legătura între blocurile de la Haltă și ieșirea străzii Muncii în Calea București şi au igienizat zona.
Voluntarii asociaţiei TinServ au şi susţinut un moment artistic în parcul Dimitrie Ghica. După acţiunile de ecologizare, tinerii au şi au compus un cântec în ale cărui versuri vorbesc despre importanţa protejării mediului înconjurător.
Campania verde crud a inceput pe 23 martie si se va incheia saptamana viitoare cu o tombola . Astfel, pentru voluntarii din Sinaia care s-au implicat actiuni de ecologizare, Primăria a pregătit 3 premii, iar in urma extragerii se vor castiga un rucsac, un cort de trei persoane şi o bicicletă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co