Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Vernisajul “Penelul si Paleta”

Un interesant vernisaj de pictura a avut loc in acest weekend la Galeria Silva din Busteni. La deschiderea inedita a participat un numeros public format din critici de arta, artisti plastici dar si de iubitori ai artelor plastice care au putut comenta si admira lucrarile executate intr-un stil dovedit ca si clasic.
Expoziţia intitulata „Penelul si paleta”, semnată de pictorul iesean Mihai Cotovanu cuprinde aproximativ 30 de lucrări de pictura in ulei, de dimensiuni mijlocii si mari, a căror temă o reprezintă peisajul si portretul uman.
Artistul spune ca in pictura sa, se reflecta  peisajul iesean cu casele si maidanele din impreurimile orasului. Pictura in aer liber, ii da acestuia sentimentul de libertate, unde poate dialoga cu jocurile luminii si cu formele peisajului.
La Galeria de Arta Silva, prezenta lucrarilor lui Mihai Cotovanu e menita sa dezvaluie privitorilor arta frumosului si de ce nu, dorinta de a colectiona opera de arta.
Expozitia  găzduită în Sala galeriei Silva  din Busteni, va fi deschisă timp de trei saptamani pentru publicul amator de arta plastica.
httpv://www.youtube.com/watch?v=4tFe7ZjGcqk

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co