Actualitate

Vești proaste de la Electrica pentru cartierul Bariera București

După cele 30 de ore fără curent, locuitorii cartierului Bariera București trebuie să se pregătească pentru alte întreruperi ale furnizării energiei electrice. Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, Sucursala Ploiești, a anunțat că stația electrică de transformare de pe strada Petrolului va intra în modernizare integrală, contractul de execuție a lucrării urmând să fie semnat în această lună. Potrivit reprezentanților societății, modernizarea va însemna opriri frecvente ale curentului.
Referitor la pagubele produse de avaria de la Electrica cetățenilor din cartierul Bariera București, purtătorul de cuvânt al societății a explicat că aceștia vor primi despăgubiri dacă solicitările lor se vor dovedi întemeiate și conform reglementărilor.
Oricât am insistat pentru obținerea unui răspuns concret legat de modul în care vor fi acordate despăgubirile, nu am reușit să obținem unul de la reprezentanții Electrica. Cert este că locuitorii care au suferit pierderi materiale de orice fel din cauza penei de curent de 30 de ore pot adresa solicitări pentru despăgubiri direct la sediul central al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, Sucursala Ploiești.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co