Actualitate

Victoria, cadou de “casă nouă”

Handbalistele de la Activ Plopeni s-au mutut în “casă nouă”. Pînă la finalul sezonului, Adina Panaite(nr18) și colegele vor juca toate partidele de pe teren propriu în Sala Olimpia. Revenirea handbalului feminin în Ploiești le-a priit atăt fetelor căt și fanilor. Avănd o galerie zgomotoasă în spate, prahovencele au dominat jocul în fața celor de la FC Argeș. Ana Șerban(nr.15) a reușit 16 goluri în timp ce fosta componentă a Ploieștiului, Oana Bidașcu(nr.8), a fost cea ma eficientă din echipa sa, cu 9 goluri. Unele fete au jucat la scarificiu fiind răcite și cu temperatură. Diferența de pe tabelă, 33-27, le-au făcut pe unele dintre ele să plăngă de bucurie!
Cei doi tehnicieni ai Activului, Florin Ciupitu și Nicolae Nimu, au trăit intens meciul. Ei au găndit ultima perioadă în așa fel încăt să prindă vărful de formă la această înfruntare și le-a ieșit!
Datorită celui de-al nouălea success din competiție, HC Activ CSO Plopeni s-a desprins la cinci puncte de formația argeșeană în clasament, luănd o opțiune serioasă pentru calificarea la turneul semifinal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co