Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Victoria, singura variantă

Petrolul are doar varianta succesului în deplasarea de la Luceafărul. Fotbaliştii lui Mulţescu se aşteaptă la o confruntare foarte grea mai ales că Oradea a pierdut un singur meci pe teren propriu și au moral după victoria de la Snagov. Petroliştii erau cu moralul la pământ după ultimul eşec însă tot ei spun că trebuie să se ridice încă o dată pentru că fotbalul îţi dă şansa să te revanşezi.
Antrenorul Gigi Mulţescu spune că are un lot subțire și de aceea nu poate alinia o formulă de bază. Se bucură că revin Ghinga şi Puşcaş iar adversarul îl cunoaşte bine. În octombrie anul trecut, Mulțescu, aflat pe banca Astrei, i-a eliminat pe orădeni din Cupă chiar la ei acasă. Experimentatul antrenor le transmite fanilor să rămănă alături de echipă chiar dacă eșecul cu FC Argeș a dezamăgit foarte mult.
Lotul Petrolului a ajuns la Oradea cu două zile înaintea jocului. Staff-ul tehnic și jucătorii s-au deplasat cu avionul până la Cluj și de acolo mai departe cu autocarul. Mijlocașul Nini Popescu este suspendat iar în locul grecului Kozoronis poate intra armeanul Malakyan, în disputa care va avea loc duminică, de la ora 14:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co