Actualitate

”Vikingul” a dominat ringul!

Vikingul Amansio Paraschiv a dominat ringul din Sala Polivalentă în cadrul galei ”Dynamite Fighing Show”.
Luptătorul ploieștean l-a înfruntat, în cadrul categoriei semi-mijlocie, pe albanezo-germanul Waldemar Wiebe. ”Vikingul” l-a învins pe Wiebe grație unei lovituri din întoarcere cu brațul drept. Lovitura a fost surprinzătoare și atât de puternică încât adversarul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru că avea o rană deschisă la nivelul capului, arbitrul din ring a decis să oprească lupta și, astfel, Amansio a fost declarat învingător.
La acest moment, Amansio Paraschiv are un bilanț de 29 de victorii, 7 înfrângeri și un meci egal. Și un pugilist de la Clubul Sportiv Petrolul a ieșit învingător din ringul de la Sighișoara. În orașul de pe Târnava Mare s-a disputat Finala Cupei României la tineret. Iar pugilistul petrolist Samuel Gheorghe a cucerit medalia de aur la categoria 75 de kilograme, în vreme ce colegul său, Antonio Vasile, s-a suit pe treapta a treia a podiumului de premiere.
Și boxerii de la Clubul Sportiv Municipal s-au remarcat la întrecerea din Sighișoara. Pugiliștii antrenați de Titi Tudor și Adrian Pârlogea au reușit să câștige două medalii de bronz: Florin Mihai, la categoria 52 de kilograme, și George Dumitrescu, la 64 de kilograme.
Pe acesta din urmă maestrul Titi Tudor vrea să-l readucă la 60 de kilograme pentru a putea prinde lotul național de tineret la această categorie. Luna viitoare, Petrolul și CSM-ul vor concura cu boxerii lor la Campionatul Național de Tineret. Acest concurs va fi un ultim test pentru pugiliștii tricolori, la acest nivel, înainte de disputarea Campionatului Mondial din Ungaria.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co