Actualitate

“Vikingul” la patinoar

Amansio Paraschiv are parte de luptă răcoroasă. Vikingul se va bate la sfârșitul săptămânii la Patinoarul Olimpic de la Brașov. Superkombat revine după aproape un deceniu în orașul de la munte gala fiind dedicată unei confruntări România-Grecia. În răcoarea patinoarului luptătorul ploieștean îl va înfrunta pe marocanul Anouar Lahmaj. Înfruntarea dintre Amansio și Lahmaj este programată în meciul cinci, în cadrul categoriei -71 de kilograme. În 2016 fostul boxer are cinci fight-uri disputate toate încheiate cu victorii.

Amansio spune că s-a mai bătut în cariera sa cu luptători marocani, i-a învins de fiecare dată însă rămân mereu foarte periculoși datorită stilului lor. Vor fi în total 11 dueluri iar meciul vedetă este cel considerat între românul Dănuț Hurduc și surinamezul Clyde Brunswijk. Promotorul Eduard Irimia a anunțat că sportivii care vor să participe la viitoarele gale de selecţie Superkombat sunt aşteptaţi la Braşov pentru preselecţii.

Irimia a mai precizat că reality show-ul anunțat cu ceva timp în urmă va debuta odată cu gala care se va disputa sâmbătă seară. Ploieșteanul a mai dezvăluit că noii eroi sosiţi prin intermediul reality show-ului vor lupta în deschiderea galelor de pe 30 iulie, de la Mamaia, unde Cătălin Moroşanu este cap de afiş, şi 6 august, la Comăneşti. Evenimentul din Moldova va reprezenta momentul în care Ionuţ Iftimoaie se va retrage oficial din carieră chiar în oraşul său natal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co