Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Vine milionul de euro

Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina, a venit cu veşti bune de la ultima întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cozma. Proiectul PHARE înaintat de Primăria Câmpina, privind înlocuirea unui tronson de 4,2 hm de conductă, cu diametrul nominal de 700 mm, de la staţia de tratare a apei până în zona de nord a municipiului, a fost aprobat.
Lucrările de introducere a conductei vor începe în funţie de timpul pe care documentaţia în va „petrece” prin diferite birouri. Dacă totul va decurge aşa cum trebuie este de aşteptat ca banii să vină pe la jumătatea lunii aprilie. Apoi apare o altă pronblemă: firma care va executa lucrarea în valoare de 1 milion de euro, bani veniţi de la Uniunea Europeană, trebuie să se mişte foarte repede, având în vedere faptul că suma trebuie cheltuită până pe data de 30 noiembrie.
4 luni şi jumătate! Atât va avea la dispoziţie firma care va câştiga licitaţia pentru a introduce cei 4,2 km de conductă magistrală. Horia Tiseanu este de părere, totuşi, că este posibil, având în vedere faptul că pozarea conductei se va face doar pe domeniul public, nefiind necesară traversarea de proprietăţi particulare.
httpv://www.youtube.com/watch?v=9WCQV67qgqs

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co