Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Viorica Dăncilă regretă politizarea întâlnirii cu Juncker

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că este regretabilă folosirea unor instituţii ale statului în jocuri politice. Ea se referea la întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pe care a ratat-o.

Dăncilă ?i-a exprimat regretul că şi această reuniune internaţională a fost politizată într-un mod total lipsit de responsabilitate şi de etică ?i a estimat că acumularea de capital electoral nu ar trebui să primeze în faţa intereselor economice ale României.

?efa Executivului urma să se întâlnească luni seara cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pe aeroportul Băneasa, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Guvernul a explicat ulterior că avionul oficialului european a aterizat mai devreme, iar ofiţerii SPP au preluat coloana de la scara avionului şi au plecat direct la hotel.

Până la urmă, cei doi au reu?it să se întâlnească, ieri, tot pe Aeroportul Băneasa.

Viorica Dăncilă a ajuns mar?i la Aeroportul Băneasa cu câteva minute înainte de ora 12.00 pentru a-l întâmpina pe ?eful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Acesta a îmbră?i?at-o pe ?efa Executivului, după care cei doi au intrat împreună în terminalul aeroportului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co