Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

“Visul” American

Vă aduceți aminte de această melodie cantată de Will Smith? Ei bine, se numește Miami. Da, același loc unde primarul comunei Brebu, Adrian Ungureanu, va merge, pe bani publici, în luna mai. Ceea ce nu știți este că edilul a mai vizitat America.
“În perioada 6-15.10.2013 s-a deplasat in SUA dl primar Adrian Ungureanu in cadrul unuei vizite de studiu privind administratia publica locala a SUA (Orlando, Florida). Acest schimb de experienta a fost mijlocit de Revista Romana de Administratie Publica Locala” SURSA: site-ul Primăriei Brebu.
Ei bine, am putea trage concluzia că i*a plăcut atât de mult America edilului din Brebu încât acum a hotărât să se întoarcă. Și uite așa, pentru înfăptuirea visului American al lui Adrian Ungureanu, se plătește, din bugetul localității, 45 de mii de lei. 10 zile de vizită de lucru și schimb de experiență în Orlando, Miami sau Los Angeles.
Și culmea, tot de pe site-ul Primăriei din Brebu aflăm că edilului Adrian Ungureanu îi cam plac plimbările peste hotare. În perioada 12 – 18 iulie 2016, ADRIAN-GHEORGHE UNGUREANU, a participat la manifestările prilejuite de marcarea a 450 de ani de atestare documentară a localității JABLONKA – POLONIA. În iulie 2015 a participat la serbarile Europei din localitatea Amilly, Franta iar în iulie 2014 edilul s-a dus l sarbatorirea celei de-a 23-a editie a festivalului Orawskie Lato in Jablonka – Polonia. Și asta în condițiile în care Brebu este o localitate cu aproximativ 7000 de locuitori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co