Actualitate

Vor să bifeze o nouă promovare!

Petrolul vrea să revină în prima ligă la finalul acestui sezon. Şi o poate face cu jucători care au mai reuşit promovări de a lungul anilor. Doi dintre ei sunt portarul Lungu şi atacantul Rusu. Ei au mai promovat în fotbalul mare cu Dunărea Călăraşi respectiv Hermannstadt Sibiu. Experimentatul portar se aşteaptă la o luptă strânsă pentru promovare cu principale adversare U Cluj şi Chindia Târgoviște, secondate de Snagov şi Clinceni.
Lungu şi Rusu au mai fost coechipieri la Ploieşti pe vremea când au jucat pentru Astra. Rusu a fost şi golgheterul Sibiului astfel că îşi doreşte şi la Petrolul să aibă acelaşi rol. Braşoveanul ştie, din experienţă, că returul este mai greu decât turul şi cunoaşte rivalele la promovare după ce le-a înfruntat sezonul trecut.
Astăzi, doi dintre tinerii jucători ai Petrolului, și-au prelungit șederea în haită. Fundașii Andrei Rus și Valentin Țicu au semnat noi contracte de joc pe o perioadă mai lungă. Țicu, 18 ani, a semnat pe cinci ani de zile și tot pe aceeași perioadă și-a dat acordul și Rus, 18 ani, împrumutat la Buzău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co