Actualitate

Vor să facă iarăşi hora bucuriei

România la volei junioare a terminat într-o horă a bucuriei turul 2 al calificărilor la Campionatul European. Puştoaicele sub 19 ani îşi doresc să retrăiască momentele de atunci, ceea ce ar însemna prezenţa la turneul final. Antrenoarea Mădălina Angelescu, stabilită de peste 20 de ani la Milano, le-a avertizat pe fete, în timpul antrenamentului, că trebuie să realizeze cât mai multe puncte pentru a reuşi o nouă performanţă.
Dacă Alexia Căruţaşu este campioană la senioare la doar 14 ani, colega ei, Adelina Ungureanu, a primit, la nici 18 ani, convocarea la naţionala mare. Această chemare a ambiţionat-o şi mai mult pe jucătoare, care îşi doreşte să confirme convocarea prin prestaţii foarte bune. Pentru aceasta însă ea şi colegele sale au nevoie de susţinerea publicului.
Alexandra Panţîru este debutantă la naţională şi va fi titulară. Faptul că în acest an se sărbătoreşte centenarul Marii Uniri a inspirat-o să spună că echipa trebuie să fie extrem de unită pentru a reuşi.
România se va bate cu Germania, Norvegia şi Belarus pentru calificarea la Europeanul din Albania. Meciurile se vor disputa în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, la Ploieşti, iar primele două clasate vor merge la Euro.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co