Actualitate

Vouchere de vacanță

Din acest an, angajații din România vor primi vouchere de vacanță în schimbul primelor. Noile reglementări impun salariaților să își petreacă vacanțele în România astfel încât să fie stimulat, turismul național.

2015 nu vine doar cu un TVA mai mic în turism ci și cu stimulente noi. Primele de vacanță și tichetele oferite în alți ani, au fost înlocuite cu vouchere pe care angajații din România le pot primi anual, în limita a maximum șase salarii minime pe economie. În condițiile în care salariul a crescut la 975 de lei, un angajat beneficiază de maximum 5.850 lei. Noua măsură legislativă garantează turismului din țară un număr mare de turiști pe parcursul fiecărui sezon.

Țările vecine României, axate pe o absorbție masivă a turiștilor, și în 2015 pregătesc oferte tentante. Fiscalitatea mai prietenoasă le asigură un cadru larg de acțiune. În 2015, voucherele de vacanță emise pentru români reprezintă și o măsură care păstrează turiștii românii pe teritoriul țării.

Voucherele pot fi emise numai în sistem online, iar primii beneficiari vor fi bugetarii. Valabilitatea lor va fi până la 31 decembrie. Toate normele de aplicare, necesare pentru utilizarea voucherelor vor fi aprobate în această săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co