Actualitate

VREME DE PLAJA LA MUNTE

Turistii care au mers in statiunile de pe Valea Prahovei au facut o alegere excelenta si au profitat din plin de vremea extrem de calduroasa pentru aceasta perioada. Multi dintre ei nu au stat pe ganduri si au alternat reprizele de bronzat cu cele de balaceala. Jandarmii si politistii, in schimb, au fost la datorie si au incercat sa previna eventualele incendii cauzate de gratare dar si de temperaturile foarte ridicate.  Valea Cerbului de langa statiunea Busteni a fost din nou arhiplina de gratarele fumegande. Turistii care au ajuns aici nu s-au putut abtine fara sa se racoreasca in apa rece de la munte.

Cei care au ales muntele in dauna litoralului spun ca au fost inspirati: pe langa gratarele care au fost incinse toata ziua au avut parte si de adevarate reprize de bronzat.

Nu la fel de bine au dus-o, insa, jandarmii montani, politistii sau reprezentantii Ocoalelor Silvice. Alertati de incendiile care s-au produs in ultima vreme din cauza gratarelor nesupravegheate suficient, acestia au patrulat non-stop in zonele cu grad mare de risc de producere a incendiilor.

Deocamdata nu au fost aplicate sanctiuni insa din weekend-ul urmator turistii trebuie sa fie foarte atenti unde campeaza sau fac gratare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co