Actualitate

Weekend bogat in evenimente

Se anunta un weekend bogat in evenimente pe Valea Prahovei. La Centrul Cultural “Aurel Stroe” din statiunea Busteni, cea de-a 3-a editie a colocviului “Coregrafia Dansului National Astazi” este in plina desfasurare. Pe langa prezentarile si studiile practice si modalitatile de reprezentare scenica, participantii sositi din toate colturile tarii studiaza sub indrumarea maestrilor coregrafi dansuri din Moldova si Ardeal.
Colocviul se va incheia cu un spectacol folcloric eveniment sustinut de Ansamblul “Chindia” al Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti si Ansamblul “Rapsodia Prahovei” de la Palatul Copiilor din Ploiesti. Evenimentele vor continua insa cu doua lansari de carte, “Baba Hoață”, de Irene Postolache, o carte de povesti pentru copii, si “Despre cum nu am ratat o literatura grozava” de Angela Baciu.
Recitalul de pian va incepe la ora 18.00, in cadrul “Stagiunii Muzicale Busteni 2015”, si va cuprinde lucrari celebre. Copiii vor avea parte de un eveniment deosebit. Este vorba de Carnavalul Toamnei “Halloween Fest”, organizat de Asociatia “Scoala Atlfel” duminica incepand cu orele 18.00. Copiii se vor putea intrece in cadrul concursului de sculptat bostani, atelierelor creative sau la parada costumelor, iar primii 6 castigatori ai fiecarei sectiuni vor fi premiati de autoritatile locale.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co