Imobiliare Valea Prahovei
Publicitate

(P) Yazaki se dezvoltă la Urlaţi

Compania japoneză Yazaki este pregătită să investească la Urlaţi 10 milioane de euro, într-o fabrică în care va produce sisteme de distribuție electrică pentru industria auto. Reprezentanții companiei au anunțat, astăzi, că în noiembrie vor fi transferate primele linii tehnologice și în a doua jumătate a anului viitor va începe producția.

În fabrica din Urlați o să avem un nou proiect și, mai mult decât atât, un nou concept de producție diferit față de Ploiești. Termenul de viață al acestui proiect este undeva în jur de 10 ani, fapt pentru care este de o importanță strategică pentru Ploiești, pentru Yazaki România.

Yazaki are deja 3.800 de salariați în Prahova, iar la Urlați vor fi angajate până la 1.000 de persoane când se va atinge capacitatea maximă de lucru.

Procesul de angajare a început deja, fiind acceptat personal din Urlați și comunele limitrofe. Pe lângă salarii, se va asigura și transportul personalului, ca și la Ploiești.

Vreau să vă mulțumesc și vreau să-i invit pe toți din județul Prahova, din România, să creștem împreună cu Yazaki, astfel încât putem dezvolta și societatea românească. Chiar dacă Yazaki este o companie japoneză, este prezentă în România și noi trebuie să fim împreună, să dezvoltăm acest lucru.

În următorii ani, compania Yazaki își propune să dezvolte și activitatea de la uzina din Ploiești.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co