Sport

Zâmbetul lui Benzema

Karim Benzema poate fi considerat autorul golului reușit, aseară, de Isco pe ,,Vicente Calderon”. Francezul a trecut incredibil, lipit de linia de fund, de trei fundași de la Atletico, i-a pasat lui Kroos, acesta a tras, Oblak a repins, iar Isco a băgat mingea în poartă. După meci, antrenorul celor de la Real Madrid, Zinedine Zidane, l-a lăudat pe Luka Modric pentru calmul și inteligența sa, dar și pe Karim Benzema pentru faza extraordinară creată:,,De la Benzema te astepti tot timpul să facă ceva special. El este un fotbalist fundamental pentru noi, iar ce a realizat la faza golului este incredibil. L-am întrebat cum a putut să treacă de trei adversari într-un spațiu atât de mic, iar el mi-a răspuns cu un zâmbet”. Pentru ,,Zizou” va fi o finală specială deoarece înfruntă Juventus, echipă la care a evoluat ca jucător.
“Va fi o finală speciala pentru mine, Juventus a fost un club important ân cariera mea. Înainte de Real, a fost clubul vieții mele. Aștept cu nerăbdare această finală, dar încă nu am câștigat nimic”, a spus Zidane, citat de L’Equipe.
Tehnicianul francez a recunoscut superioritatea lui Atletico în prima parte a meciului retur din semifinale, iar Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, este mândru și fericit de echipa sa. ”Primele 30 sau 35 de minute vor rămâne în memoria publicului, dar apoi adversarul a profitat de greşeala noastră defensivă. Totuşi, momentele magice, serile magice de pe Calderon vor rămâne în memorie. Am dat totul. Sunt şase ani de când ne lăsăm pielea pe teren şi e păcat că nu putem clona unii jucători”, a spus tehnicianul argentinian. Real-Juventus este o reeditare a finalei Ligii Campionilor din 1998, iar confruntarea din acest an va avea loc pe 3 iunie, la Cardiff.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co