Actualitate

Zilele Orasului Busteni

Forfotă mare astăzi la Buşteni, pe pârtia Kalinderu. Reprezentanţii administraţiei locale fac ultimele pregătiri pentru evenimentele dedicate Zilelor Oraşului Buşteni. Astfel, cei care se vor afla pe domeniul schiabil în perioada 5 – 8 februarie, vor avea parte de multe surprize.  Andra, Lavinia, Dj Project, Corina, Talisman şi Taxi sunt numai o parte dintre artiştii şi trupele care vor încinge atmosfera în staţiune. Nici întrecerile sportive nu vor lipsi. Se va desfăşura Cupa Oraşului la schi şi snowboard, dar şi Cupa Cupa Alexandros la Fotbal. Ca în fiecare an, în finala de fotbal vor intra 4 echipe, iar meciul va fi comentat de cunoscutul Ilie Dobre. Pregătirile sunt în toi, pentru ca atât participanţii la concursuril, cât şi turiştii să aibe parte de cele mai bune condiţii.
Pe 7 şi 8 februarie se va startul Cupei Mondiale de Escaladă pe Gheaţă. Tot atunci alpiniştii vor încerca să stabilească un nou record mondial la viteză. Peste 50 de sportivi de talie mondială vor concura pentru a-şi disputa titlul de câştigător în cadrul celor 2 probe: dificultate şi viteză.
La Buşteni, pe cele două panouri a fost montată instalaţia de refrigerare, care produce şi menţine gheaţa pe escaladă. Astfel, la Buşteni, se anunţă un sfârşit de săptămână plin de evenimente sportive, dar şi de spectacole. La pârtia Kalinderu sunt aşteptaţi mii de turişti, atât din ţară, cât şi din străinătate.
httpv://www.youtube.com/watch?v=50FTafqLbEU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co