Actualitate

Ziua Naţională a României, la Sinaia

De ziua tuturor românilor, Sinaia a sărbătorit! Iar sute de sinăieni şi turişti s-au strâns în centrul oraşului şi au purtat cu mândrie tricolorul României la manifestările dedicate zilei naţionale.
Ceremoniile au fost impresionante. S-a prezentat onorul militar, iar după intonarea imnului de stat, soldați militari de la: Batalionul 21 Vânători de Munte ,,General Leonard Mociulschi” Predeal, Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr “ Câmpina, Detașamentul de Jandarmi Sinaia, Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor de Jandarmi Montan „Regele Carol I “ Sinaia, Colegiul Militar Liceal ,,Dimitrie Cantemir ” Breaza, au defilat mândri pe muzică de fanfară pe bulevardul central, în aplauze.
De Ziua Naţională, românii i-au cunoscut şi pe eroii care luptă pentru ţară în misiuni dificile în teatrele de operaţii. Sunt soldaţii de la Batalionul 21 Vânători de Munte ,,General Leonard Mociulschi” Predeal care preţ de câteva ore şi-au prezentat cu mândrie armamentul, tehnica şi echipamente din dotare. La final, la cimitirul eroilor s-a desfăşurat o ceremonie religioasă pentru soldaţii care s-au jertfit pentru întregirea României Mari şi s-au depus coroane de flori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co