Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ziua Naţională a României, la Sinaia

Mândri că sunt români, sute de turişti şi localnici au poposit în centrul Sinăii la invitaţia primăriei pentru a sărbători împreună Ziua Naţională. Pe tot parcursul evenimentelor, traficul rutier a fost oprit în centrul staţiunii. În trei puncte centrale cei prezenți au primit mere coapte şi vin fiert, iar zeci de copii de şcoală îmbrăcaţi în costume populare au împărţit tricolorul României.

Şi pentru că nici o sărbătoare nu are farmec fără muzică, în faţa primăriei timp de două ore, Ansamblul Folcloric Periniţa şi trupa de tenori Distinto au susţinut concerte. Atmosfera a fost una cu totul specială mai ales că la un moment dat a început să şi ningă.

Cel mai aşteptat moment al sărbătorii a fost salutul gărzii de onoare şi parada militară pe muzică de fanfară, care s-a desfăşurat pe tot centrul staţiunii.

Parada militară s-a încheiat la Cimitirul Eroilor, acolo unde un sobor de preoţi a oficiat o slujbă de pomenire pentru toţi eroii neamului, după care s-au depus coroane de flori. După încheierea ceremoniei, toţi cei prezenţi au primit sarmale calde din partea organizatorilor.

Evenimentele de la Sinaia dedicate Zilei Naţionale a României s-au încheiat cu o piesă în reprezentaţia Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co