Actualitate

Ziua sportului la Sinaia

Astăzi, la Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia, zeci de tineri au participat la Ziua Sporturilor. Evenimentul a devenit deja tradiţie la instituţia de învăţământ din staţiune. În fiecare an, conducerea acesteia organizează tot felul de competiţii la care participă liceeni din mai multe şcoli. Anul acesta printre participanţi s-au numărat elevi din Buşteni, Breaza şi Ploieşti. Startul a fost dat de echipa majoretelor, care au avut o evoluţie extraordinară.
Tinerii s-au întrecut la mai multe probe printre care fotbal, volei, atletism, tenis de masă şi şah. Cu toţii au vrut să fie fruntaşi, însă cel mai mult a contat fair-play-ul. Au concurat şi apoi şi-au dat mâna şi s-au bucurat că au avut o zi dedicată jocurilor sportive.
Elevii s-au întrecut toată ziua la Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia. Au făcut sport, au socializat şi s-au bucurat de clipele petrecute împreună. Prin organizarea acestor activităţi, cconducerea instituţiei de învăţământ doreşte ca tinerii să practice cât mai mult educaţia fizică şi să participe la competiţii, pentru a-şi dezvolta corpul armonios.
httpv://www.youtube.com/watch?v=o_sIgFnn84Q

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co