Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ziua tuturor romanilor, la Sinaia

Sute de sinăieni şi turişti au sărbătorit la Sinaia cei 97 de ani împliniţi de la formarea României Mari. Drapelurile au fluturat în toată staţiunea şi nu au lipsit manifestările speciale. Festivităţile dedicate Zilei Naţionale au fost deschise în faţa Primăriei cu intonarea imnului de stat şi cu prezentarea onorului militar. Iar în memoria tinerilor care şi-au pierdut viaţa în clubul Colectiv, a fost ţinut un moment de reculegere.
Poate cel mai aşteptat moment al zilei a fost parada militară. Pe Bulevardul Tricolor, în aplauzele celor prezenţi, au defilat ostaşii Unităţii Militare „Vânători de Munte” din Predeal, elevii de la Colegiul Militar Dimitrie Cantemir din Breaza, jandarmii de la Centrul de Pregătire şi Perfecţionare Sinaia şi reprezentanţii Detaşamentului de Pompieri.
La cimitirul eroilor s-a desfăşurat o ceremonie religioasă pentru soldaţii care s-au jertfit pentru întregirea României Mari şi s-au depus coroane de flori. Apoi, toţi cei prezenţi au primit produse tradiţionale româneşti.
Evenimentele dedicate la Sinaia Zilei Naţionale s-au încheiat cu un concert extraordinar susţinut de marele maestru al naiului, Gheorghe Zamfir în sala de Teatru de la Casino.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co