Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

1,2 milioane de lei pentru colectarea selectivă a deșeurilor în Ploiești

 

Consiliul Județean Prahova a anunțat, joi, că a fost demarată procedura pentru achiziționarea a 100 de module speciale care vor fi utilizate pentru protejarea containerelor de depozitare a deșeurilor selectate din Ploiești.

Suma estimată pentru cumpărarea celor 100 de module speciale este de 1,26 milioane de lei fără TVA, a anunțat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Fondurile ar urma să fie puse la dispoziție din bugetul de înlocuire, întreținere și dezvoltare aflat la dispoziția Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor Prahova.

„Sunt ansambluri modulare care vor fi utilizate pentru a proteja containerele de depozitare a deșeurilor selectate provenite de la populație, astfel încât să nu mai fie posibilă vandalizarea acestora. Cele 100 de locații în care vor fi poziționate aceste module sunt stabilite de către municipalitatea ploieșteană și de operatorul de salubritate”

Sfarsit carton

Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, a susținut că are speranța ca, la rândul său, municipalitatea ploieșteană să facă „eforturi pentru a asigura informarea populației privind locațiile în care vor fi amplasate aceste ansambluri, precum și stabilirea unor sancțiuni în cazul deteriorării acestora”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co