Actualitate

20 de mistreți, pe DN 1, la Băicoi. Cui cere despăgubiri pentru mașina avariată?

Membrii unei familii din Câmpina au trăit spaima vieții, când mașina în care se aflau a intrat într-o turmă de mistreți, care traversa DN 1. S-a întâmplat marți seara, în dreptul orașului Băicoi. Cei patru pasageri se întorceau de la un mall, unde au fost să vadă un film, la 11 seara. Deodată, le-au apărut în față mai mulți mistreți care au intrat pe carosabil. Șoferul nu a putut evita impactul și a omorât două animale. Mașina a fost avariată și a fost tractată cu ajutorul unor prieteni. Pasagerii au acuzat răni minore, fără să fie nevoie de transportul lor la spital.
Proprietarii nu au CASCO și vor face demersuri pentru a fi despăgubiți. Dar, în primul rând, vor să se ia măsuri pentru ca astfel de evenimente rutiere să nu se mai producă. Au luat legătura cu directorul Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Câmpina, dar răspunsul acestuia nu i-a mulțumit.
Am discutat și noi telefonic cu Mugurel Drăgănescu, directorul Asociației, care ne-a spus că nu nu răspunde nimeni pentru niște mistreți care se plimbă nestingheriți pe un drum național.
Poliția confirmă evenimentul rutier, despre care spune că este încadrat ca tamponare, dacă nu există victime umane.
De data asta, șoferul nu avea viteză mare și nimeni nu a fost rănit grav. Familia Caloianu dorește să atragă atenția asupra acestei probleme, să se ia măsuri pentru ca mistreții să nu mai ajungă pe carosabil și să nu se întâmple vreo tragedie.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co