Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Inspector școlar, prins în flagrant când arunca deșeuri pe stradă

Lupta autorităților cu mizeria și gunoaiele din Ploiești pare una extrem de inegală în acest moment. Și asta pentru că anii în care nimeni nu a luat nicio măsură împotriva celor care atruncă deșeuri și-au spus cuvântul. Acțiunile RASP de igienizare a punctelor negre ale Ploieștiului nu au efectul scontat, pentru că la câteva zile gunoaiele apar din nou în aceleași locuri. Un mic efect pare să-l aibă amenzile pe care au început să le dea în fiecare zi Poliția Locală celor surprinși că aruncă deșeuri pe domeniul public. Surprinși au fost și cei de la Poliția Locală când au constatat că nu doar romii sunt cei care abandonează gunoaie, ci oameni de la care ai fi avut alte așteptări.
Astăzi, Poliția Locală a supravegheat unul dintre punctele negre ale orașului, situat sub podul din Mihai Bravu, unde deja erau depozitate tone de deșeuri menajere și din construcții. Problema este că amenzile date celor prinși în flagrant sunt foarte mici și nu acoperă nici măcar costurile Primăriei Ploiești pentru ridicarea acestora de pe domeniul public.
O dovadă că Ploieștiul pare din ce în ce mai mult un sat fără câini este faptul că tot sub podul din Mihai Bravu, chiar lângă gunoaie, se află o stână de oi improvizată pe domeniul public. Proprietarii acesteia au fost amendați, dar gardurile ar trebui demolate și animalele, mutate. Până când angajații Primăriei Ploiești care ar trebui să ia măsuri se vor urni din birouri pentru a-și îndeplini atribuțiile, probabil că ar trebui ca imaginea acestei stâne să devină emblema orașului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co