Actualitate

3 plus 1

Au furat şi… au furat vârtos! Peste 30 de câmpineni au ajuns la sediul poliţiei pentru a sesiza faptul că anumite accesorii de la autoturismele lor au dispărut peste noapte. Se întâmpla în perioada mai – iunie 2009. Peste 100 de capace de roţi de autoturisme, 2 scutere şi o motocicletă. Cam aceasta este, în mare, prada pe care a „adunat-o” gaşca din Băicoi de la câmpineni.
Cele mai multe bunuri, de fapt majoritatea, au fost recuperate. Hoţii, 3 majori şi un minor, au fost prinşi şi duşi în arestul Poliţiei Municipiului Câmpina. Poliţiştii au vrut ca infractorii să ajungă în arest. Aşa au vrut. Numai că procurorul a decis ca cei 4 să fie cercetaţi în stare de libertate. Cel puţin nu au voie să părăsească localitatea în care domiciliază. .
În noaptea de marţi spre miercuri, păgubiţii care au depus reclamaţii au fost anunţaţi de poliţişti că bunurile lor au fost recuperate. Printre ei s-a numărat şi o persoană cu dublă calitate, avocat / consilier local, Monica Clinciu, care la un moment dat a putut fi văzută coborând pe scările sediului Poliţiei cu patru capace care îi dispăruseră cu ceva timp în urmă de la autoturism. Acum îi vede cu alţi ochi pe cei pe care îi apără în mod normal.
Printre persoanele care au primit veşti bune în noaptea de marţi spre miercuri, s-a numărat şi colegul nostru din presă, al cărui scuter a dispărut din faşa blocului unde locuieşte, în urmă cu 2 săptămâni.
Şi… mopedul a funcţionat. Pornit, cei drept, de unul dintre „meseriaşii” care au făcut modificările ”de rigoare”. În jur de 15 câmpineni au intrat în posesia bunurilor furate. Restul urmează să fie contactaţi de poliţişti.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Gmqy7g0O2I0

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co