Administratie

35 de metri cubi de gunoi!

Campania „Curăţenie de toamnă”, care a avut loc în municipiul Câmpina, a fost destinată, cu predilecţie celor mici, din grădiniţe, dar şi elevilor din şcolile şi liceele câmpinene. Şi, aşa cum era de aşteptat, copii nu aşteaptă să li se spună de două ori să facă ceva, în cadru organizat. Multă distracţie, dar şi saci plini cu gunoaie.
Adunaţi în grupuri de mai multe persoane, copiii de la grădiniţele din Câmpina şi-au văzut de treabă, au ţinut cont de invitaţia administraţiei locale. Mai ales că la final, fiecare participant a primit o diplomă şi o ciocolată. Fără să fie obligaţi în vreun fel, copiii de 3-4 anişori, dar şi cei de la licee, au făcut curăţenie în locurile care le-au fost atribuite. Primarul Horia Tiseanu a trecut prin mai multe locuri pe unde elevii se angajaseră că vor face curat. Şi a fost plăcut surprins să vadă că cei mai mulţi dintre ei s-au ţinut de cuvânt. În urma lor au rămas locuri de joacă şi curţi ale instituţiilor de învăţământ curate…ca-n palmă!

Prin zonele verzi ale municipiului şi prin preajma blocurilor au fost văzute şi persoane care făceau curăţenie. Unii, membrii ai asociaţiilor respective, alţii membrii ai unor partide politice, care şi-au făcut un obicei din a ieşi la curăţenia de toamnă. Un lucru este clar: campania a avut succesul scontat, în sensul că maşinile firmei de salubritate au cărat aproximativ 35 de metri cubi de gunoi. În special frunze şi resturi aruncate de diverse persoane prin locurile de joacă destinate copiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co