Actualitate

6669 de candidați, pe 1300 de locuri

În această sesiune de admitere, la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina au fost scoase la concurs 1.300 de locuri.
Dintre acestea, 1.279 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 16 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule, iar 5 locuri pentru Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date.
Din numărul total de locuri, 30 sunt pentru candidații romi și 10 pentru alte minorități. Numărul celor care și-au depus dosare la inspectoratele județene de poliție din teritoriu este de 6669, adică aproximativ 5 pe un loc. Fetele și băieții candidează pe aceleași locuri.
Pentru cele 30 de locuri destinate romilor au fost depuse 53 de dosare, dintre care 36 de băieți și 17 fete. La minorități s-au primit 29 de dosare, dintre care 16 băieți și 13 fete.
Numărul total al candidaților ar putea scădea, deoarece este de așteptat ca unii tineri să nu se mai prezinte la înscrierile care vor avea loc în această săptămână, la sediul instituției din Câmpina.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co