Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

A doua stare de alertă în România. Ce este permis şi ce restricţii rămân neschimbate

Miercuri a început a doua stare de alertă în România.

Slujbele religioase sunt permise şi în interiorul bisericii.

Restaurantele şi cafenelele nu pot servi decât la terase, aşa cum era în prima stare de alertă.

Iar petrecerile acasă se pot face cu maximum 20 de invitaţi.

Rămâne și în a doua stare de alertă obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice închise, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă.

Guvernul a anunțat că, prin Ministerul Sănătăţii, va pune la dispoziţia autorităţilor administraţiei publice locale necesarul de măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale respective.

Totodată, toţi cei care vin în România din ţările care nu se vor afla pe lista excepţiilor vor sta în carantină la domiciliu împreună cu familia, iar persoanele care vin în România din ţările care sunt pe lista excepţiilor sunt scutite de carantinare/izolare.

De asemenea, cei care fie au plecat din România şi petrec o perioadă mai scurtă de 14 zile în altă ţară exceptată de la izolare, fie au petrecut cel puţin 14 zile cumulativ în ţări exceptate nu intră în carantină/izolare la intrarea în România.

Sunt interzise in continuare protestele, mitingurile, procesiunile sau concertele în spaţii deschise, dar sunt excepţii. Sunt permise antrenamentul în bazele sportive, cantonamentele, competiţiile sportive

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co