Actualitate

A găsit rețeta succesului în proba de 400 de metri!

Un viitor farmacist a găsit rețeta succesului în proba de 400 de metri.
Este vorba despre David Năstase, de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești, care a devenit campion național în proba respectivă. Iar ștafeta de 4×400 metri de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești a devenit campioană națională, ambele medalii de aur fiind obținute la Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori 1, găzduit de arena „Nicolae Dobrin”, din Piteşti.
Năstase a intrat în posesia titlului național fiind premiat chiar de antrenoarea sa, Maria Andrei. Alergătorii de la CSS au mai obținut două medalii de bronz. Prima a fost cucerită de același David Năstase în cursa de 200 metri, iar a doua medalie de bronz a fost obținută de ștafeta 4 x 400 metri băieți, în componența Andrei Năstăsache, Alexandru Săceanu, Florin Nica, David Năstase.
Ștafeta câștigătoare a CSM-ului s-a impus categoric reuşind să încheie cursa cu un avans de aproape 4 secunde faţă de următoarea clasată. Seria medaliilor csm-iste a fost deschisă de Mihai Lazăr, care a obţinut bronzul la 400 metri.
Lazăr şi-a completat participarea în competiţie cu o nouă medalie, de argint de data aceasta, cucerită în proba de 200 metri. El a făcut parte şi din cele două ştafete, alături de Ovidiu Burcea, Eduard Statache şi Alexandru Geamănu.
Astfel, sportivii pregătiți de Augustin Iancu și Robert Munteanu au reuşit să intre în posesia a patru medalii, dintre care una de aur, una de argint şi două de bronz.
Următoarea competiție pentru atleții ploieșteni va fi foarte importantă, fiind de nivel internațional. În perioada 14-15 iulie se va disputa Balcaniada de ștafetă, competiție găzduită de orașul turc Erzurum.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co