Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un nou fundaș la Petrolul

Petrolul Ploieşti şi-a completat compartimentul defensiv, după ce, astăzi, a ajuns la un acord cu jucătorul Lucian Cazan. Angajamentul se întinde până la sfârşitul sezonului 2018-2019, cu clauză de prelungire pentru încă un an.
În vârstă de 28 de ani, Cazan poate evolua atât ca fundaş central, cât şi în banda stângă a apărării. Cazan este al 8-lea jucător nou care are contract cu formația petrolistă, după semnăturile portarului Isvoranu, a fundașilor Plămadă și Danci, a mijlocașilor Ghinga, Herea, Sobrinho, Cruceru și a atacantului Nica.
Câștigător al Cupei României cu Voluntari, Cazan a evoluat de 28 de ori în ultimele două sezoane ale primei ligi. În aceste zile principalul Leo Grozavu are încă un jucător străin în probe. Este vorba despre mijlocașul cu dublă cetățenie, germană și albaneză, Mergem Niziri. În vârstă de 25 de ani, Niziri evoluează în banda stângă, atât ca mijlocaş, cât şi ca fundaş. El va da testul final, sâmbătă, atunci când Petrolul va juca un meci amical cu C.S. Balotești, noua echipă-satelit a Concordiei Chiajna.
Grozavu și-a completat staff-ul tehnic cu Vasile Șleam, care se ocupă de pregătirea portarilor. De la începutul acestei săptămâni, clubul petrolist a dat startul comercializării abonamentelor pentru sezonul următor.
Primele două săptămâni sunt dedicate exclusiv vechilor abonați după care vânzarea se va face la liber. La Tribuna 0 un abonament costă 450 lei, la Tribuna I – 350 lei, la Tribuna II valorează 220 lei, iar la Peluze, costă 150 lei. Elevii, studenții și pensionarii au tarife reduse în sectoare speciale la tribuna a doua și peluze. Oamenii își pot achiziționa cardurile și pe jumătate de sezon, iar prețurile sunt: Tribuna 0 – 240 lei, Tribuna I – 180 lei, Tribuna II – 130 lei și Peluze – 80 lei.
Totodată, Petrolul a făcut cunoscute şi preţurile biletelor, valabile pentru meciurile de pe teren propriu din sezonul 2018-2019, iar acestea costă 8 lei la Peluze, 12 lei la Tribuna II, 20 lei la Tribuna I și 25 de lei, la Tribuna 0.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co